Results Announced

Home > Press > Results > Results Announced
A' International Design Award & Competition Announces 2022 Results


Jsou vyhlášeni vítězové cen A' Design Awards

Mezinárodní ocenění A' Design Award vyhlásilo nejlepší návrhy roku ve všech designových disciplínách.

A' Design Award (http://www.designaward.com), mezinárodní ceny za design, které řídí World Design Rankings, oznámily výsledky své nejnovější designové soutěže.

Ocenění A' Design Award oznámilo jako vítěze tisíce dobrých návrhů, dobře navržených produktů a inspirativních projektů. Nově oznámené oceněné návrhy jsou zveřejněny online na seznamu vítězů ceny A' Design Award.

Příspěvky A' Design Award byly pečlivě vyhodnoceny mezinárodně vlivnou porotou, která svedla dohromady prominentní akademiky, vlivné novináře, etablované profesionály v oblasti designu a zkušené podnikatele z celého světa.

Porota A' Design Award věnovala velkou pozornost prezentaci a detailům každého projektu. Zájem o cenu za design byl celosvětový, s nominacemi ze všech hlavních průmyslových odvětví a s příspěvky z významného počtu zemí.

Nadšenci dobrého designu a novináři z celého světa jsou srdečně zváni, aby načerpali novou designovou inspiraci a objevili nejnovější trendy v umění, architektuře, designu a technologii návštěvou přehlídky vítězů A' Design Award. Novináři a designoví nadšenci si také užijí rozhovory s oceněnými designéry.

Výsledky soutěže A' Design Competition jsou vyhlašovány každý rok v polovině dubna, nejprve vítězům. Veřejné vyhlášení výsledků přijde později v polovině května.

Nejlepší produkty, projekty a služby po celém světě, které demonstrují špičkový design, technologie a kreativitu, jsou odměněny cenou A' Design Award. A' Design Award symbolizuje dokonalost v designu a inovacích.

Existuje pět různých úrovní ocenění za design:

Platinum: Titul Platinum A' Design Award se uděluje naprosto úžasným extrémně dobrým designům světové třídy, které demonstrují mimořádně vynikající designové kvality.

Zlato: Titul Gold A' Design Award se uděluje mimořádně dobrým designům světové třídy, které prokazují mimořádně vynikající designové kvality.

Stříbrná: Titul Silver A' Design Award se uděluje mimořádně dobrým designům světové třídy, které demonstrují vynikající dokonalost v designu.

Bronz: Titul Bronze A' Design Award se uděluje velmi dobrým designům, které demonstrují dokonalost v designu.

Iron: Titul Iron A' Design Award se uděluje dobrým designům, které demonstrují dokonalost v designu.

Designéři, umělci, architekti, designová studia, architektonické kanceláře, kreativní agentury, značky, společnosti a instituce ze všech zemí jsou každoročně vyzýváni, aby se zúčastnili ocenění tím, že nominují svá nejlepší díla, projekty a produkty k ocenění.

Ceny A' Design Awards se udělují ve velmi široké škále soutěžních kategorií, která dále obsahuje mnoho podkategorií.

Kategorie A' Design Award mohou být seskupeny do pěti nadmnožin:

Cena za dobrý prostorový design: Kategorie prostorového designu oceňuje dobré návrhy v architektuře, interiérovém designu, městském designu a krajinném designu.

Cena za dobrý průmyslový design: Kategorie ocenění za průmyslový design oceňuje dobré návrhy v oblasti produktového designu, designu nábytku, designu osvětlení, designu spotřebičů, designu vozidel, designu obalů a designu strojů.

Cena za dobrý komunikační design: Kategorie komunikačního designu oceňuje dobré návrhy v grafickém designu, interakčním designu, herním designu, digitálním umění, ilustraci, videografii, reklamním a marketingovém designu.

Award for Good Fashion Design: Kategorie Fashion design award oceňuje dobré návrhy v designu šperků, designu módních doplňků, oděvů, obuvi a oděvního designu.

Award for Good System Design: Kategorie System design Award oceňuje dobré návrhy v oblasti designu služeb, strategie designu, strategického designu, designu obchodního modelu, kvality a inovací.

Oprávnění vítězové jsou pozváni k účasti na okouzlujícím galavečeru a předávání cen v Itálii, kde budou pozváni na pódium, aby oslavili svůj úspěch a také si vyzvedli své trofeje, certifikáty a ročenky.

Oceněné návrhy jsou dále vystaveny na mezinárodní výstavě designu v Itálii. Způsobilým vítězům ceny A' Design Award je udělena kýžená cena A' Design Prize.

Cena A' Design Prize zahrnuje řadu služeb pro styk s veřejností, publicitu a licenční služby, které pomáhají vytvořit celosvětové ocenění a povědomí o oceněných dobrých designech.

Cena A' Design Prize zahrnuje licencování loga vítěze ceny A' Design Awards způsobilým laureátům, aby jim pomohla odlišit jejich dobré designové produkty, projekty a služby od jiných produktů, projektů a služeb na trhu.

Cena A' Design Prize zahrnuje mezinárodní a vícejazyčné public relations, reklamní a propagační služby, které pomáhají oceněným návrhům získat celosvětovou expozici, marketing a umístění v médiích.

A' Design Award je každoroční designová událost. Přihlášky do dalšího ročníku soutěže A' Design Award and Competition jsou již otevřeny. Cena A' Design Award přijímá příspěvky ze všech zemí ve všech odvětvích. Zúčastněné strany jsou vítány, aby nominovaly dobré návrhy k ocenění na webových stránkách A' Design Award.

Seznam aktuálních členů poroty, kritéria hodnocení návrhů, termíny soutěže návrhů, formuláře přihlášek do soutěže návrhů a pokyny k předkládání přihlášek za design jsou k dispozici na webových stránkách A' Design Award.

O A' Design Awards

Cena A' Design Award má filantropický cíl propagovat společnost dobrým designem. A' Design Award si klade za cíl vytvořit povědomí o dobrých designových postupech a principech po celém světě a také podnítit a odměnit kreativitu, originální nápady a vytváření konceptů ve všech průmyslových odvětvích.

Ocenění A' Design Award si klade za cíl posouvat hranice vědy, designu a technologie kupředu vytvářením silných pobídek pro tvůrce, inovátory a značky po celém světě, aby přicházeli s vynikajícími produkty a projekty, které jsou přínosem pro společnost.

A' Design Award se těší na podporu špičkových produktů a projektů, které nabízejí přidanou hodnotu, zvýšenou užitnou hodnotu, novou funkčnost, vylepšenou estetiku, výjimečnou účinnost, lepší udržitelnost a vyšší výkon.

Cena A' Design Award si klade za cíl být silnou hnací silou k vytváření lepší budoucnosti s dobrým designem, a proto cena A' Design obsahuje zejména velké množství služeb na propagaci oceněných dobrých návrhů.


See the winners of the A' Design Awards
See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Good design deserves great recognition.
A' Design Award & Competition.